20/1/10

Desig satisfet

La cua de la caixa d'un supermercat sembla un lloc inversemblant, per tòpic suat. Però què hi puc fer jo si ha estat en aquest lloc, mentre ambdós anàvem a buscar una bossa de plàstic, que s'han trobat les nostres mans i els nostres ulls i, durant uns segons, ens hem quedat així, quiets, mirant-nos.

Ja feia massa dies que ens creuàvem al matí, massa dies que m'imaginava posant-me el teu penis a la boca al mig del carrer, i sembla que tu també imaginaves quelcom, perquè no han calgut gaire paraules.

He esperat que acabessis de pagar i t'he seguit a l'aparcament. M'has obert la porta del cotxe, en un gest anitc, potser per indicar-me, sense paraules, que em convidaves. Després, sempre en silenci, hem anat fins a casa teva. El trajecte, de menys de cinc minuts, no ha espatllat l'efecte.

Amb naturalitat, has agafat les bosses del que havies comprat i hem pujat a l'ascensor, en silenci. Un cop al pis, has tancat la porta i has anat a deixar les bosses a la cuina. Jo m'he quedat al rebedor, preguntant-me què carai feia jo a casa d'un home que no coneixia de res.

Has vingut a buscar-me i m'has acaronat la galta mentre em miraves, inquisitiu, amb els teus ulls blaus, tan tristos i aquesta expressió de cansament infinit. La teva mà és forta, com s'endevinen forts els braços, sota la camisa.

T'he besat als llavis, suaument. Te'ls he llepat i has tancat els ulls. Aleshores m'he sentit mestressa i, amb les mans, he recorregut el teu cos, empenyent-te, suaument, contra la paret.

Sense pressa t'he descordat els pantalons i aleshores he pogut acomplir el meu desig. Agenollada davant teu, malgrat que no és al mig del carrer, m'he ficat goludament la teva polla a la boca i he gaudit del teu plaer, fins que t'has escorregut, amb un gemec somort. M'he empassat la llet, t'he fet un bes lleu als llavis i me n'he anat.

Demà, al matí, quan ens creuem pel carrer, jo anat a treballar i tu tornant-ne, recordaràs la sensació de la meva llengua en el teu propuci, i potser no estaràs tan trist.

7 comentaris:

Striper ha dit...

De segur que no estara tant tris despres de la alegria compartida.

Toni Prat ha dit...

la teva llibertat comença
just a les meves mans
i se’n va fent mestressa

Anònim ha dit...

Com diu el Striper, segur que el sol fet de veure't i recordar aquest instant ja li alegrarà el dia.

Toni Prat ha dit...

covant
ejaculo
records

Isabel de Yzaguirre ha dit...

No escriuràs més?

GAIA ha dit...

I aquí s'acaba tot?

Pasifae ha dit...

Hola, el llenguatge m'ha dut per altres camins, la vida també. Algun dia, potser ...